Stel uw vraag online..

Over Jacobs Makelaardij

Wij staan niet alleen voor u klaar als het om de verkoop van uw woning gaat. Op ons kantoor werken diverse specialisten die de makelaars veel werk uit handen nemen zoals:

  • Ben Jacobs, register makelaar taxateur die tevens is gespecialiseerd in woon onroerend goed
  • Ir. Jochem Jellema, BOG kandidaat makelaar met een architectuur titel
  • Serge Jacobs, vastgoedadviseur
  • Casper Traa, erkend financieel adviseur

Verdere bezigheden van ons kantoor zijn bijzonder beheer en bedrijfsmakelaardij.

Wanneer u besluit uw woning te verkopen, moet u met enorm veel factoren rekening houden. Dit is lastig en daarom biedt Jacobs Makelaardij een aangename begeleiding in het verkoopproces. Zodoende kunt u van het bepalen van de vraagprijs tot de daadwerkelijke verkoop rekenen op onze expertise.

 

images

De kennismaking

Allereerst is het van belang dat u een fijne kennismaking heeft met Jacobs Makelaardij. U wilt per slot van rekening een goed gevoel hebben bij onze hulp die u inschakelt. Tijdens de kennismaking komen wij bij u thuis langs en zal er naast de kennismaking een uitgebreide inspectie plaatsvinden. Met behulp van deze inspectie bepalen we of uw huis verkoopklaar is of welke werkzaamheden er nog verricht moeten worden voordat de woning verkoopklaar is. Tevens wordt de gewenste vraagprijs beoordeelt.

 

De Beoordeling

Wij schetsen een realistisch beeld voor u van de situatie die wij vervolgens vertalen naar haalbare doelen. Uw woning wordt tot in de kleinste details geanalyseerd en de omgeving wordt hierbij zo duidelijk mogelijk in kaart gebracht. Iedere woonplek is uniek; de wijk en straat waar deze staat een invloed kunnen hebben op de verkoop.

 

De Presentatie

Een goede presentatie van uw huis is natuurlijk van cruciaal belang in het verkoopproces. Daarom zien wij erop toe dat er professionele foto’s genomen worden die een prachtig beeld geven van uw woning. De afbeeldingen zijn immers een sturende factor in de eerste indruk van mensen die opzoek zijn naar een huis. Wij doen er daarom alles aan om het huis zo goed mogelijk aan de markt te presenteren.

 

huiskopen

De Prijsbepaling

Natuurlijk heeft u richting de verkoop van uw huis al een gewenste, minimale verkoopprijs in gedachte. Toch zal deze verkoopprijs onderhandelt moeten worden. Wij begrijpen dat deze onderhandelingen niet voor iedereen zijn weggelegd. Daarom bieden wij u hier graag ondersteuning bij. Met onze doorleefde onderhandelingsvaardigheden kunnen wij u helpen het meeste uit uw wensen te halen en zelfs de meest ingewikkelde onderhandelingen tot een goed einde brengen.

 

De verkoop

Zodra de onderhandelingen tot een einde zijn gekomen en de potentiële koper akkoord is gegaan met de voorwaarden, wordt de koop gesloten. Vervolgens wordt er door ons een overzichtelijke koopakte opgemaakt; hierin vindt u alle gemaakte afspraken omtrent de verkoop. Tot slot zal er op het moment van de overdracht een laatste inspectie van de woning plaatsvinden en zullen de meterstanden opgenomen worden.

In conclusie, tijdens het gehele proces van verkoop zullen wij u zo aangenaam en deskundig mogelijk terzijde staan zodat u niet voor vervelende verrassingen of moeilijkheden komt te staan.