Onafhankelijk hypotheekadviseur spreken?

Hypotheek Malden, Molenhoek en Mook- Jacobs Makelaardij

Als u een woning wilt kopen in Malden, Molenhoek of Mook dan heeft u uiteraard een makelaar nodig die gevestigd en bekend is in de regio Nijmegen. En het is helemaal handig als deze makelaar een hypotheekadviseur in huis heeft, dit kan namelijk flink in de kosten schelen. Een nieuw huis kopen is natuurlijk altijd een spannende gebeurtenis. U heeft de woning van uw dromen gevonden en wilt graag zo snel mogelijk een deal sluiten. Vaak kan het gebeuren dat in het enthousiasme mensen te snel akkoord gaan met de eisen van de verkopende partij.

Het komt voor dat enthousiaste kopers meer betalen dan eigenlijk nodig zou zijn. Dit kan voorkomen worden door niet alles zelf te regelen maar de hulp in te schakelen van een hypotheekadviseur. Deze persoon kan alles voor u regelen met betrekking tot het afsluiten van een hypotheek en het kopen van een woning.

 

Financiële mogelijkheden

Voordat u een bod uitbrengt op een woning wilt u natuurlijk weten of u deze ook daadwerkelijk kunt betalen. Het is erg vervelend als u een bod uitbrengt op uw droomhuis als daarna blijkt dat u er niet voldoende hypotheek voor kunt krijgen. Deze situatie wordt voorkomen door vooraf een hypotheekadviseur in te schakelen.

Het eerste gesprek is voor u kosteloos!

Wanneer u in de omgeving Nijmegen een woning wilt gaan kopen, kunt u bij ons terecht voor een eerste gesprek. Voor dit gesprek nemen wij de kosten voor ons rekening, dus voor u zijn hier geen kosten aan verbonden. In het gesprek worden de mogelijkheden besproken. Er wordt er gekeken of het inderdaad mogelijk is om een bod uit te brengen op de woning van uw keuze en wat het vervolgtraject zal zijn.

In het vervolgtraject krijgt u een helder en duidelijk hypotheekadvies, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Als u de woning van uw dromen inderdaad kunt bekostigen, zorgt de hypotheekadviseur er graag voor dat dit onder de beste voorwaarden gebeurd. Hij zal u tijdens het hele proces begeleiden.

1754_Woning-onder-de-loep

Geen emotionele betrokkenheid

Vaak durft een onafhankelijk persoon scherpere eisen te stellen en onderhandelingen langer door te zetten zonder bang te zijn met lege handen achter te blijven. Een hypotheekadviseur is onafhankelijk. Er spelen geen emoties mee, waardoor het voor hem mogelijk is om alles uit de onderhandelingen te halen en alleen met de scherpste prijs akkoord te gaan. Dit zal altijd meer voordeel opleveren voor u als koper.

 

Vaste prijzen

Voor een vast bedrag zal de hypotheekadviseur de onderhandelingen voor zijn rekening nemen en ervoor zorgen dat alles met betrekking tot de hypotheek goed geregeld wordt, van het allereerste hypotheekadvies tot het zetten van de handtekeningen. Vanwege de vaste prijs, die vooraf wordt besproken, weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor een vervelende verrassing te staan als de koop gesloten is.